fbpx

Македонец разочаран од дијаспората: Што имала к’смет Стамена

Зошто луѓето се испраќаат на аеродром, зошто се канат по 500 луѓе на свадба, зошто децата јадат ќотек и други „македонЦки тингс“

Овој Македонец е роден и израснат во Австралија. Пред неколку години почнува длабоко да си ги истражува корените, па наидува на несфатливи работи кои одлучува да ги документира и да ги прикачи на „Јутјуб“.

Видеата на ова момче побарајте ги на јутјуб-каналот kdelo86, а во продолжение погледнете го нашиот фаворит.

Следни Објави

Внимавајте со ракавиците: Доктор објасни кога се исклучително штетни

Многу луѓе носат ракавици кога одaт во супермаркет или во аптека, но истите нѐ штитат само ако правилно ги користиме Д-р Каран Рангарџан, хирург во Националното здравственo одделение во Велика Британија, објаснува дека носењето ракавици наместо редовното миење раце претставува голема опасност. – Носите ракавици, а сте во супермаркет и […]