fbpx

(ВИДЕО) Игра ластик со лентите за забрана: Госпожа во Дојран

Извор: Ајс Ти/Twitter

Следни Објави

Дали во Шведска навистина мирно се живее?

Мит е дека животот во Шведска тече нормално, вели тамошната министерка за надворешни работи Ан Линде. Нејзината земја привлече внимание откако не воведе ограничувања во движењето и за разлика од соседните земји не ги затвори рестораните и баровите. Сепак, клиентите треба да седат на безбедно растојание за да бидат услужени. […]