fbpx

(ВИДЕО) Карантин во Црна Гора: Цело маало ја пее „Македонско девојче“

Слушнете, браќа Македонци! Дали има на овој бели свет, поубаво девојче од Македонче? Вака пееше цело маало во Подгорица-Црна Гора за време на полицискиот час! Му благодариме на господинот Владимир Вуковиќ кој ни го прати ова видео!

Фејсбук-статус на Василка Китановиќ

Следни Објави

(ВИДЕО) Еве каде згрешија гевгеличани!

По масовното оро денеска во Гевгелија за време на полицискиот час за кое претходно пишувавме, на социјалните медиуми почна да кружи уште едно видео, но овојпат со „вистинското“ оро кое секако е попрепорачливо во една ваква вонредна состојба. Драги гевгеличани, еве каде згрешивте!