fbpx

Наум Петрески револтирано порачува: Кој ли ве стави на власт?

Докажаниот фолк-пејач Наум Петрески денеска на својот фејсбук-профил им се обраати на институциите кои раководат со државата искажувајќи го својот став за самоизолацијата.

Неговата објава наиде на многу рекции, а го поддржаа и многу други познати личности. Статусот ви го пренесуваме во целост:

„Од денеска јавно им кажувам на властите дека повеќе не седам во карантин заради нивната очигледна неспособност да се справи со обичен грип кој ни го наметнуваат како опасен. Опасен да, за луѓето со попречен имунитет, е тие луѓе ставете ги во карантин, а не сите нас. Кој ли вас ве стави на власт?????“

Следни Објави

За ќебапите и за убиството на пет деца

Листа на најтешки криминали во МК:1. Кражба на ќебапи2. Поседување на 0,32 грама марихуана3. Продавање чаеви на пазар4. Шетање куче 15 минути пред времето предвидено за таа активност Листа на најлесни криминали во МК:1. Убиство на 5 деца2. Мултимилионски грабежи3. Ме мрзи да набројувам, си знаете Фејсбук-статус на Владимир Лукаш […]