fbpx

За ќебапите и за убиството на пет деца

Листа на најтешки криминали во МК:
1. Кражба на ќебапи
2. Поседување на 0,32 грама марихуана
3. Продавање чаеви на пазар
4. Шетање куче 15 минути пред времето предвидено за таа активност

Листа на најлесни криминали во МК:
1. Убиство на 5 деца
2. Мултимилионски грабежи
3. Ме мрзи да набројувам, си знаете

Фејсбук-статус на Владимир Лукаш

Објавите во рубриката „Мислења“ се без новинарска интервенција и се независни од уредувачката политика на „Мастило.мк“

Следни Објави

(ВИДЕО) Тинејџерка се прослави преку ноќ, нејзината креативност воодушевува

Ерин Слоун е американската тинејџерка која го воодушеви светот. Таа преку ноќ стана интернет-сензација поради нејзиниот креативен начин да се справи со здодевноста со којашто се соочува поради изолацијата. Слоун од својата детска соба направи сала за планинарење. – Редизајнирањето на ѕидот траеше една недела. Само ја затворив вратата, си […]