fbpx

Кладилниците поважни од школството

Лидери се викаат бидејки треба да водат во време на криза
Пред сè!

Како се отвараат моловите преку ноќ??
Тоа е стратешка одлука за намалување на хистерија и паника??? М???
А протокол за работење на моловите ќе добиеме откако ќе започнеме со работа?!?!?

Во развиениот свет пред 20 дена излегоја со целосна програма за следните 20-30 недели во точно опишани фази за намалување на рестрикциите.

А ние преку ноќ менуваме
На кој како ќе му текне.

Ни не бидивало
Ни ќе не биде.

Аха и да,

Кладилниците и казината се побитни како предмет на дискусија на владината седница пред школството.
Децата заборавија да учат.
А во нив ни е иднината.

Но бар да не заборават да се коцкаат
и онака имаат слободно време.

И за крај

Моловите ке работат до 18;00
А полициски час од 19:00

Како да си заминат вработените навреме до дома?? И попат да купат нешто за вечера??? М???
Алооо Влада!!!!!
Со јавниот превоз кој е редуциран ?! М??
Или со владини возила и платени шофери????

Размислувате малку надвор од вашиот видокруг???
Дали има еден нормален меѓу сите кои се нарекуваат лидери?????

К.р ве боли за вашиот образ.
Утре ќе ја смените изјавата оти ќе сфатите дека сте јале бурек.

Фејсбук-статус на Игор Божиновски

Објавите во рубриката „Мислења“ се без новинарска интервенција и се независни од уредувачката политика на „Мастило.мк“

Следни Објави

Марина го остави мажот, па се омажи со неговиот син: Владимир го сакам!

Знам дека многумина ќе нѐ осудуваат, некои ќе нѐ поддржат, но ние сме среќни и истото ви го посакуваме и вам, искрена е Марина Инфлуенсерката Марина Балмашева (35) од Русија, која се прослави документирајќи го нејзиниот процес на слабеење на „Инстаграм“, сега ја шокираше јавноста со признанието дека се омажила […]