fbpx

(ФОТО) Кога државата би ни ја воделе политичарки

Разни апликации во даден момент знаат да ни го украдат вниманието, особено оние кои ни даваат можност да видиме како би изгледале помладо или постаро, со коса или без, па дури и доколку би биле од спротивниот пол.

Токму оваа последнава „трансформација“ некому му текна да ја тестира на македонските политичари, а ефектите се урнебесни. Фотографиите станаа вирални, а можете да ги погледнете во продолжение.

Следни Објави

Носете маски, не партали за гаќи: Матична од Скопје се бори да ѝ примат пациент

На тема „ослабнат е вирусот“ – пред 2 дена имав 6 пациенти на домашно лекување. Денес 3 од нив се во болница (една е на интензивна нега на Инфективна на неинвазивна вентилација), а тројцата останати се со влошена состојба, за еден се борам по телефон и него да го примат […]