fbpx

Предупредување: Нов скриен симптом на корона!

Покрај официјално потврдените симптоми на Ковид-19 од страна на Светската здравствена организација, списокот со индикаторите постојано се зголемува.

Најновото истражување покажало дека воспалението на увото и постепеното губење на слухот може да биде редок симптом на инфекцијата.

Уште во април, група научници алармираше дека коронавирусот кај возрасни пациенти предизвикал воспалителен процес на тапанчето.

Следни Објави

Тешко беше да гледаме како ни се гаси пред очи: Тага по македонскиот пејач

На 68 години во геријатрискиот центар во Скопје почина фолк пејачот Блаже Богев. Кавадарчанецот кој целиот свој живот ѝ го посвети на песната и до последно веруваше дека повторно ќе застане на сцена, не се избори со тешката дијагноза – тумор на малиот мозок. Неговиот син Роберто за ,,Фокус“ ја […]