fbpx

(ВИДЕО) Сите на корзо во Охрид, што беше тоа дистанца?

Следни Објави

Д-р Ана Попова: Овие средства ја уништуваат короната!

Директорката на Федералната служба за фитосанитарен надзор во Русија, Ана Попова, порча дека секое дезинфекциско средство во одредена концентрација е погубно за коронавирусот. – Без оглед со што бришеме, најважно е да се користи дезинфектант – изјави таа. Претходно, научниците од „Вектор“ потврдиле дека вирусот е одржлив на различни површини […]