fbpx

Не дочека: Почина Југослав кој бараше донации приватно да се лекува

Почина Југослав Николиќ, пациентот кој вчера преку отворено писмо на „Фејсбук“ побара донации за приватно да се лекува од Ковид-19.

– Југослав почина од последица на Ковид-19. Ве молиме не уплаќајте повеќе средства, а претходно уплатените средства во полн износ ќе ви бидат вратени по завршување на оставинската постапка. Бог да го прости – објавија денеска на неговиот профил.

Следни Објави

Помагаше и во најтешкото: Уште еден македонски доктор почина од корона

Уште еден македонски лекар ја загуби битката со коронавирусот. Од компликации предизвикани од Ковид-19 почина д-р Владимир Евтимовски, а тажната вест со заедничка фотографија на социјалните мрежи ја сподели неговиот колега Арѓент Имери, радиолог и субспецијалист по дијганостика на дојка. – Мојот драг колега д-р Владимир Евтимовски му ја предаде […]