fbpx

Ги следи моќна карма: Еве во која година се родени посебните луѓе!

Родените во 1959, 1961, 1978, 1979, 1980, 1997 и 1998 година имаат посебна судбина и кармичка задача!

Ако сте родени во следниве години и во временските периоди наведени подолу, го имате Кету (јужниот месечев чвор) во знакот на Риба и Раху (северниот месечев чвор) во Девица, според ведската астрологија.

  • 12.16.1959 – 06.10.1961
  • 05.07.1978 – 12.01.1980
  • 26.01.1997 – 19.10.1998
  • 10.11.2015 – 09.05.2017

Таквата натална карта покажува каква е вашата карма, патот на судбината и вашата кармичка цел.

Кармичка цел на овие луѓе:

Помош на луѓето преку емпатија и практични дела. Помош на луѓето да го подобрат своето здравје и да усвојат здрави животни навики.

Вашите кармички предности што ве прават посебни се:

Емпатија, чувствителност, зголемена интуиција, креативни решенија, духовност.

Добрата судбина и карма нема да им се оствари ако го прават следново:

– Живеат во илузија.

– Се самосожалуваат.

– Имаат страв од животот.

– Страв од промени.

– Изгубат верба во луѓето.

– Се откажат од своите идеали.

Најголем успех ги очекува ако:

– Критички размислуваат, слушајќи го само сопствениот ум.

– Им помагаат на луѓето во областите здравје, развој и ментална сила.

– Не помагаат на сите туку само на оние кои бараат да се водат од здравиот разум и логика

– Учат и ги признаваат своите грешки.

Овие личности најчесто живеат мирно, осамено и се посветени на духовното, а не на материјалното. Сочувствуваат со проблемите на другите луѓе и нивната цел е да им помогнат и да ги утешат. Главната маана е тоа што туѓите потреби ги ставаат пред своите, и се емоционално зависни од другите.

Најчести професии на овие луѓе се: лекар, медицинска сестра, исцелител, психолог.

Потенцијални кармички партнери:

– Личности кои патат, а со кои заедно поминале пат на исцелување.

– Премногу самокритични луѓе.

– Луѓе слични на нив, родени во истата година и имаат иста мисија.

Главни дилеми на кармата:

Сфатете дека илузиите и емоциите ве спречуваат да донесете вистински одлуки. Освестете се на кои луѓе им е потребна вашата помош вистински, бегајте од енергетските вампири кои ја искористуваат вашата добрина.

Како да се ослободите од лошата карма од претходниот живот?

– Научите свесно да размислувате, живејте во сегашноста.

– Верувајте им на фактите.

– Научете да кажете НЕ.

– Научете да го почитувате сопствениот живот и себеси.

Текстот не смее да биде превземан без дозвола на редакцијата на МАСТИЛО.

Следни Објави

Дали сте прележале корона без да знаете? Овој симптом е клучен!

Едно истражување покажало дека главоболката може да биде клучен симптом за Ковид-19 кој го предвидува развојот на клиничката слика кај пациентите. Резултатите од една студија направена на повеќе од 100 пациенти покажале појава на главоболка, напнатост во пределот на главата, а понекогаш и многу поинтензивни болки во вид на мигрена. […]