fbpx

Нумеролог открива: Овие датуми ќе бидат најважни во 2021 година!

Добро искористете ја наклонетоста на ѕвездите

Прекрасни шанси за напредок ни носи 2021 година. Се отвара можност да го реализираме она кое долго време сме си го посакувале.

2021-ва е година во која владее бројот 5. Број кој означува креативност, мудрост и слобода. Петката ги претставува сите елементи – воздух, вода, оган и земја и ви овозможува да живеете во хармонија со нив. Петката е исто така број на плодноста и на женската сила.

Најмоќни денови во годината:

– Осми август ќе биде исклучително поволен ден за сите хороскопски знаци. Тој ден на небото ќе блесне младата Месечина во Лав кој со себе носи нова можност за напредок на сите полиња.

– Тринаесетти мај Јупитер влегува во Риби и тој датум со себе носи голема среќа и позитивна енергија.

Внимавајте на рероградниот Меркур!

Во текот на 2021 година дури трипати ќе биде активен. Внимавајте да не подвлечете некои непромислени потези на следните датуми:

– Од 30 јаунари до 20 февруари

– Од 29 мај до 22 јуни

– Од 26 сепетември до 18 октомври

Следни Објави

Нова студија ги сруши најголемите заблуди за короната

Постојаното бришење на површините со алкохол и опседнатоста со дезинфекциски средства се претерана реакција, сугерира новото истражување Студијата на авторот Емануел Голдман, микробиолог од Универзитетот Рутгерс во САД, инаку објавена во научниот магазин „Лансет“, покажала дека е малку веројатно личноста да се зарази со корона ако дојде во контакт со […]