fbpx

Три женски имиња што привлекуваат богатство

Експерти на кои биоенергијата им е животна определба тврдат дека истата може значително да влијае врз судбината на женските чеда кои ги носат имињата Ана, Викторија и Марина. Според нив, овие имиња привлекуваат благосостојба и богатство.

АНА

Жените кои го носат ова име имаат повеќе сила од другите, тие се внимателни и упорни.

ВИКТОРИЈА

Симполично како и значењето на самото име, станува збор за жени со победнички дух. Нивната способност да ја анализираат ситуацијата и да уверуваат им помага да ги остварат своите цели.

МАРИНА

Лидерството им е вродено. Одлично се снаоѓаат во секакви услови со секакви предизвици и ретко имаат неуспешни кариери.

Следни Објави

Солзи во Петриња: Вечерва ќе отвориме шампањско, единственото шише што не се скрши

Жителите на Петриња уште еден ден поминаа под отворено небо и во своите автомобили, откако катастрофалниот земјотрес ги остави без нивните домови. И понатаму се во шок од се’ она што им се случи пред два дена, а денеска си ја отворија душата пред тамошните медиуми. „Во нашата улица, 70 […]