fbpx

Ако славите роденден на овие три датуми, имате посебна животна мисија

Според мислењето на астролозите, луѓето родени на овие три датуми имаат голема моќ и влијание, но и посебна животна мисија

Астролозите велат дека датумот на раѓање го одредува нашиот живот. Положбата на ѕвездите во моментот на нашето раѓање има огромно влијание на нашиот животен век.

Според нив, луѓето родени на 13-ти, 14-ти и на 16-ти во месецот имаат огромна моќ и влијание, но и посебна мисија во животот.

Родени на 13-тиот ден во месецот

Луѓето родени на овој датум се „вечни победници“ што успеваат да исполнат се’ што испланирале. Не сакаат да губат и тешко поднесуваат порази. Кога ќе се најдат во таква ситуација самодовербата им опаѓа и имаат чувство дека светот им се срушил, па даваат се’ од себе тоа да не им се случи.

Имаат силни лидерски способности и упорни се во достигнувањето на своите цели. За нив не постојат препреки. Тие навистина се родени за големи работи во животот. Може да имаат неверојатни резултати во полето на менаџментот.

Луѓето родени на 14-тиот ден во месецот

На прв поглед делуваат несериозно. Сепак, тие се свесни за моќта што ја имаат како и за прекрасните можности да направат големи промени во својот живот. Идеална професија за нив би била во полето на образованието или науката. Од секоја, дури и од најтешката ситуација, лесно наоѓаат излез. Опкружени се со остроумни луѓе и луѓе со богато животно искуство. Сакаат да се дружат со личности од коишто може нешто да научат.

Родени на 16-тиот ден во месецот

На овој свет се додједни со мисија да влијаат на другите и да го сменат нивниот живот. Нивниот совет влијае на околината и ја имаат моќта да ги натераат луѓето да ги слушаат внимателно и да им веруваат.

Исто така, имаат моќ да импресионираат со своите ставови. Треба да се занимаваат со психотерапија или со мотивациски говор.

Фото: Фрипик

Текстот не смее да биде превземан без дозвола на редакцијата на МАСТИЛО.

Следни Објави

Комплетно мени: Вака Тијана Дапчевиќ ослабна 45 килограми!

Познатата пејачка и актерка неодамна призна дека во еден момент од животот имала неверојатни 115 килограми Тијана Дапчевиќ (45) која долго време се бореше со дебелината, признава дека не ѝ помогнале никакви диети и дека нејзината сегашна фигура е резултат на една комплетна промена на начинот на живот. Денот сега ѝ […]