fbpx

Голема парична добивка за два хороскопски знаци во декември

Неочекуван прилив на пари ги очекува припадниците на овие два хороскопски знаци до крајот на годината

Водолија

Не ги игнорирајте игрите на среќа во периодот што следи. Ќе ви донесат неочекувано висока добивка која ќе реши голем број од вашите проблеми.

Исто така, може да очекувате и раздолжување за пари кои одамна сте ги позајмиле на блиски луѓе, а кои значително ќе ви го зголемат семејниот буџет.

Шкорпија

Конечно ќе ви се исплати пожртвуваноста на работното место. Бонусот кој го очекувате веќе подолг период конечно ќе ви биде даден.

Последниот месец од годината ќе ви биде поволен и за инвестирање во работи за кои досега немавте доволно храброст да ги направите.

Следни Објави

Зборовите на Горан Стефановски денес болат уште повеќе

Горан Стефановски е еден од најзначајните македонски писатели. Од неговите генијални преку триесет драми произлегоа многу култни реплики и цитати. Неговите зборови ја отсликуваат суштината на македонскиот менталитет, на нашиот дух. По тешко боледување, Стефановски почина пред точно три години, а неговата смрт предизвика бројни изрази на почит за неговата […]