fbpx

Голема загуба: Ненадејно почина познатиот новинар Марко Новаковиќ

Нова тажна вест го потресе регионот

Главниот и одговорен уредник на TV 7, Марко Новаковиќ, почина ненадејно на 54-годишна возраст.

Долгогодишниот новинар, водител и публицист беше препознатлив по остриот јазик. Пишуваше и колумни, а беше автор и на емисијата „Очи в очи“.

Пријателите и колегите со емотивни посвети се простуваат од Новаковиќ на социјалните мрежи.

Марко беше оженет и татко на три деца.

Фото: Фејсбук

Следни Објави

Неверојатно предавање, Македонците масовно го споделуваат: Еве зошто!

Една наставничка одлучила да го сподели своето искуство со информирање на учениците (родителите треба да размислуват и за тоа) зошто малтретирањето (понижување, насилство, навреди) е лошо.. Еднаш пред почетокот на часот, влегов во продавницата и купив 2 јаболки. Тие беа скоро исти: иста боја, приближно иста големина.. На самиот почеток […]