fbpx

Верувањата велат дека овие девојчиња се пратени од ангелите: Едно од НАЈУБАВИТЕ женски имиња кое сите го сакаат

Име со посебно значење

Личностите кои го носат ова име се посветени и секогаш самостојно ги постигнуваат зацртаните цели.

Ова име предизвикува смиреност и позитивни емоции. Додека е дете за нејзината мајка, таа е прекрасна асистентка, што прави сè што е потребно околу куќата. Децата со такво име често се раѓаат последни во семејството. Има и такви на кои им треба многу внимание, а ако веќе имаат брат или сестра, може да се појави љубомора.

Личностите со ова име важат за мистични. Нивните бои се сина и виолетова.

Веќе погодувате! Станува збор за името АНГЕЛА за кое се верува дека е според небесните суштества-ангели.

Зборот „ἄγγελος“ значи гласник, оној што ја пренесува пораката.

Следни Објави

Невестата тргна да го фрли бидермаерот, па направи нешто неверојатно: Сватовите во шок! (ВИДЕО)

Едно видео на „Тик Ток“ стана вирално, а причината е неверојатен потег на една венчавка за кој зборуваат сите. Како што се гледа на снимката, невестата видно расположена се подготвува да го фрли бидермаерот.. Веќе во наредниот миг следува изненадувањето! На почетокот сите мислат дека се работи само за необичен […]