fbpx

Сте сонувале како паѓате? Еве што тоа навистина значи

Психолозите го толкуваат овој сон како повик од сопствената потсвест да се соочиме со емоциите и да го надминеме чувството на напуштеност

Барем еднаш сте се разбудиле испотени и исплашени, чувствувајќи како срцето силно и брзо ви чука.

Овие соништа може да бидат многу страшни,а еве која е симболиката на истите.

Во поголемиот број случаи кошмарите имаат врска со некакво искуство од реалниот живот. Некои директно ги покажуваат проблемите од реалноста, а некои преку симболи.

На повеќето ни се случило да се разбудиме од сон во кој сме паѓале. Таквиот сон најчесто одговара на ситуации кога се чувствуваме изневерени и без доволно поддршка. Можно е да се јави кога ќе бидеме разочарани во реалноста или откако ќе прекинеме некоја љубовна или пријателска врска.

Следни Објави

Кога видов што прави сестра ми со син ми, веднаш повикав полиција

Сите новопечени мајки знаат дека доењето е најдобро за нивното бебе, и поради тоа, тие често се соочуваат со огромен притисок рано да одлучат како да ги нахранат своите бебиња. Ова може да стане чувствителна тема за оние кои се одлучуваат за хранење со шише. За една американска мајка сето […]