fbpx

Бранкица (43) се кае, но мисли дека ова е премногу: „Го изневерив мажот, а тој три години вака ме казнува“

Бранкица (43) одлучи јавно да ја сподели својата приказна со надеж дека ќе добие поддршка и совет за нејзините емотивни проблеми.

Таа пред три години му признала на сопругот дека го изневерила, што предизвикало сериозна криза во нивниот брак.

„Изневерувањето беше огромна грешка што ја направив во момент на слабост и невнимание. Оттогаш се обидувам да го поправам односот со мојот сопруг и да ја поправам таа грешка“, искрена е таа.

Но, наместо очекуваната реакција на простување и помирување, Бранкица се соочила со студенило и игнорирање од сопругот. Три години подоцна, нивниот брак сè уште е на работ на колапс, а таа опишува како нејзиниот сопруг сè уште спие во посебна просторија, избегнувајќи каква било форма на интимност или блискост.

„Се чувствувам како да ме казнува секој ден. Се обидувам да ги поправам работите, но тој изгледа не сака да ми прости или да продолжи понатаму“, раскажува Бранкица со насолзени очи.

Вели дека како знае и умее се бори со вината што ја чувствува поради сторената прељуба, но во исто време се прашува дали односот на нејзиниот сопруг кон неа е премногу строг.

Еден детаљ што додава драма на оваа приказна е тоа што нејзиниот сопруг почнал да се однесува дистанцирано кон неа. На пример, таа забележала дека тој станал таинствен за неговиот телефон, додека пред три години тие споделувале сè отворено. Ова дополнително ја комплицира ситуацијата, бидејќи таа почнува да се сомнева дали нејзиниот сопруг навистина сака да се помират или само ја казнува за изневерувањето.

Следни Објави

Била келнерка кога го сретнала принцот: Се земале по 7 дена, но наместо бајка добила страшна реалност

Наталија Алиева стана синоним за онаа изрека: „Внимавај што посакуваш, можеби ќе ти се оствари“. Оваа девојка била обична келнерка, а потоа ја забележал шеикот. Преку ноќ животот ѝ се претворил во бајка, но оваа бајка нема среќен крај. И двајцата веднаш почувствувале хемија, а згодниот Арап немал дилема-без Наталија […]