fbpx

Хендикепот на браќата Дејан и Саша Матиќ: Чудни прашања и само една вистина

Близнаците  Дејан и Саша Матиќ се родени на 26. април 1978 година. По само неколку дена во болница, ослепеле, а тој недостаток судбината им го надоместила со извонредниот музички телент кои со години се едни од најпопуларните пајчи во Србија и во регионот. 

На најпопуларните пејачи на народната музика многу често во медиумите им биле поставувани чудни прашања кои водителите најверојатно не се добро упатени околу нивната животна приказна. 

Како на пример, еден ТВ водител го прашал Саша за неговиот брат Дејан – дали е вистина дека поради него не сака да ги оперира очите, иако знае дека после тоа ќе прогледа, што ова не е случај кај Саша. Пејачот рекол дека нема одговор за тоа.

Очигледно дека поради недоволно информираност на водителот за нивната животна тажна приказна, знаат да направат голема непријатност.

Тие двајца, имено, како недоносени близнаци биле во инкубатор и поради невнимание на медицинската сестра ослепеле, а бебињата биле родени со извонреден вид. 

Следни Објави

На бившиот му пратила интимна слика со новото момче: По потегот на Сара се случи нешто страшно

Сара имала 29 години кога признала дека го поттикнала своето поранешно момче на насилство, кое заврши со убиство, откако му испратила фотографија на која е интимна со новиот љубовник. Судот пред неполни шест години ја прогласи за виновна за „поттокнување или помагање во извршување на кривично дело“. Оваа згодна британка, […]