fbpx

Имате кафеави очи? Откријте зошто сте посебни

Луѓето со оваа боја на очите имаат чудна моќ, а според некои истражувања тие се и многу попосакувани како пријатели.

Научниците велат дека зад секоја личност која има кафеави очи се крие енергичен дух. Според психолозите, тие имаат поголема желба за животот.

Луѓето со кафеави очи се мошне интуитивни, имаат развиена емпатија, сочувствуваат со другите и добро ги разбираат луѓето. Психолозите исто така наведуваат дека луѓето со кафеави очи имаат големо срце.

Жените со кафеави очи умеат неизмерно да сакаат и би сториле се за нивниот партнер, но исто така и за родните кои ги сметаат за блиски.

Се смета дека луѓето со кафеави очи во себе имаат многу хуманост и дека е само прашање дали ќе одберат истата да ја покажат или ќе ја потиснат во себе.

Следни Објави

„Се разбудив и сфатив дека комшијата ме силува“: Мајка на тригодишно дете ја откри вистината

Џесика Доналд од Њукасл, Англија, имала само 22 години кога отишла кај својот пријател Глен Милс на партија муабет, но тој ден била исцрпена и заспала на неговиот кревет. Кога ги отворила очите, се запрепастила. Во истиот миг сфатила дека е потполно гола, а 31-годишниот комшија бил над неа. Почнал […]