fbpx

Синоним за сила, заштита, љубов.. Вања ја нема заради татко ѝ

Татко.. синоним за сила, заштита, љубов и посебно место во срцето на едно мало девојче. Колку и како ќе му се суди на оној кој ја изневерил најсилната љубов и доверба?

Оние гнаси од луѓе половина од нив радикални верници во Бога. Секој втор пост Господ, со пиштол во глава на чиста душа која тргнала заради доверба и љубов кон татко.

Го разбирам барањето за смртна казна, но, навистина сметам дека смртна казна за овие монструми е награда и брзо олеснување. Овие монструми треба да се мачат, полека споро до последниот ден.

Да одговараат и за сестричката, која ќе чекори низ животот жива а мртва од тага кон Вања и расцепена душа од сознанието дека Вања ја нема заради татко ѝ.

Не постои казна. Доволно силна.

Патувај Вања. Така чиста и полна љубов.

Барем таму каде што си нема монструми кои ти се најсилната прегратка.

Боже, какво време и какви денови за Македонија. Не памтам волку страв тага и болка..

Фејсбук-статус на Миа Костова, инфлуенсерка

Објавите во рубриката „Мислења“ се без новинарска интервенција и се независни од уредувачката политика на „Мастило.мк“

Следни Објави

Ја врзале, ја ставиле во вреќа.. Страшни детали за последните мигови на малата Вања

Се’ е уште е во тек прес-конференцијата на министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски, кој заедно со претставници од обвинителството одговара на новинарски прашања. Спасовски откри страшни детали за последните мигови на Вања. На новинарско прашање, тој вака одговори: „Според признанието и исказите, утврдено е дека двете од лицата кои […]