fbpx

Згасна животот на Андреј, имаше само 23 години: Другар и брат! (ФОТО)

Тажна вест споделија од навивачката група на Работнички, „Сити Парк Бојс“.

Уште еден живот прерано згасна.

НА 23-годишна возраст почина Андреј Грковски.

„Другар и брат!

Андреј Грковски

17.06.2000-27.02.2024

Лесна ти земја брате!“

 

Следни Објави

Пресметката е направена: Еве колку ќе ви биде пензијата во март

Пензиите ќе се зголемат Направена е пресметката за усогласувањето на пензиите, со кое ќе има статистичко покачување за пет проценти. Ова денеска го соопшти министерот за труд и социјална политика во техничката влада, Ѓоко Велковски. Во согласност со новата Методологија, усогласување на износот на пензиите се прави двапати годишно во […]