fbpx

(ВИДЕО) Ретка појава: Срна плива во Дојран

Во свет во кој човекот е дистанциран од природата, животните уживаат и таму кадешто вообичаено не им е дозволено.

Уживајте во оваа ретка појава во Дојран! Оваа срна е нашиот позитив на денот! За видеото кликнете ТУКА!

Следни Објави

Да се биде значи да се дејствува: 10 животни лекции на Кант

На денешен ден 1724 година е роден познатиот германски филозоф Имануел Кант, професор на Универзитетот во Кенигзберг, основач на германската класична филозофија. Кант ја поставил хипотезата за природно формирање на Земјата и небеските тела. Негови најпознати дела се „Критика на практичниот ум“, „Критика на чистиот ум“ и „Општа теорија на […]