fbpx

(ФОТО) Гола пред породување: Емили Ратајковски со селфи за паметење

Една од најпопуларните и најплатените светски манекенки, Емили Ратајковски, на крајот на јануари влезе во деветтиот месец од бременоста.

Славната актерка и модел ситно брои до породувањето, но тоа не ја спречи да остане доследна на она по што е препознатлива – да се фотографира разголена.

Ратајковски се соблече во купатилото и направи селфи, а во преден план е големиот труднички стомак.

„Понекогаш се чувствувам како Вини Пу, а понекогаш како божица на плодноста“, напиша Емили.

Следни Објави

На колена ќе молите: Д-р Татјана Гуржанова остро за вакцините

Господа од Влада на РСМ, немате поголем приоритет во моментов од набавка на вакцини, хитно, најхитно, сега и денес!!!! (и не им се обраќам на моите колеги во Министерството за здравство затоа што го делат моето мислење до последен збор, но се немоќни бидејќи одлуките од повисоко доаѓаат) Заборавете на […]