fbpx

Шок по смртта на Бојан: Твоето огромно срце нема никогаш да престане да чука

Бојан.

Единствена и неизмерна љубов, ученик, човек кој со своето постоење остави неизбришива трага кај сите нас.

Ти благодариме за се’, за позитивната енергија, но пред се’ твоето огромно срце, кое никогаш нема да престане да чука во нашите сеќавања за тебе.

Почивај во мир, ангелу: Македонија тагува по Бојан

Колку и зборови да се искажат, не се доволни да се долови твојот лик и насмевката која зрачеше низ училишните ходници.

Тагуваме за тебе, незимерно сите.

Почивај во мир, ангелу наш!

Фејсбук-статус на СЕПУГС Васил Антевски Дрен

Следни Објави

Се срамев: Потресно писмо на пејачот кој почина денеска на 33 години

Почина Том Паркер, член на популарниот бенд „Д Вонтед“, на кој во 2020 му беше дијагностициран терминален тумор на мозокот. Младиот пејач лани им раскажа на фановите низ што се’ поминува во борбата со болеста. Тој сподели трогателно писмо и проговори за сите свои стравови, но и за прифаќањето на […]