fbpx

(ФОТО) Вакво милениче има само Драган Вучиќ

Драган Вучиќ повторно е топ-тема на социјалните медиуми. Популарниот телевизиски водител и музичар секогаш е оригинален во излагањата, но и во работите што ги прави.

Сепак, се чини дека овојпат се надмина. Вакво милениче и ваква фотографија може да има само господинот Вучиќ.

Следни Објави

Храна за сиромашните во Велес: Дали оди во вистинските раце?

Гостилницата „Боем“ во сопственост на Панче Ќумбев со семејството, вчера подели храна на 400 луѓе. „Нека биде провокација за сите кои имаат ПОВЕЌЕ, да дадат на оние кои имаат ПОМАЛКУ! ВЕЧНИ ВЕЛИГДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ“, напишаа од гостилницата под фотографиите на кои се гледа како граѓаните чекаат во ред за да си […]