fbpx

Клинички со нов лик: Филипче сподели фотографии

Венко Филипче сподели неколку фотографиии од новиот лик на Клиничкиот центар порачувајќи дека јавното здравје е заедничка одговорност.

– Ова е Клиничкиот центар вечерва. Со нов лик, нови и проширени тротоари, зелени појаси и дрвореди, одвоени ленти за итна помош, патеки за посетители и лица со медицински помагала и велосипеди, како и ново улично осветлување. Да го зачуваме Клинички уреден, сликите од минатото да не ни се повторуваат. Јавното здравје е заедничка одговорност – од нас зависи – напиша министерот за здравство на „Фејсбук“.


Следни Објави

Моето млеко е антибиотик: Киро Гоцевски има фарма за магариња

Магарешкото млеко е антибиотик и е лек за сите болести. Неговата лековистост е потврдена особено за астма, бронхитис и голем број други болести. Имаме продавано млеко на лице кое било оперирано од канцер и по консумирањето неговиот лекар се изненадил од особено добрите резултати. Значи, ако малку пребарате по интернет, […]