fbpx

Во потрага по парче леб: Кое е 22-годишното починато момче од Тетово?

Енис Халили е 22-годишното момче од Тетово кое се удави во водите на Јадранското Море.

Како што објави телевизијата Клан, тој заминал во малото црногорско туристичко место Утјеха за да работи. Со ангажман требало да започне денеска, а вчера по сместувањето кое го добил од работодавачот, заминал на плажа.

Соседите на момчето велат дека Халили решил да замине за да заработи за леб.

Комшијата Беким Рамадани бил информиран дека јака морска струја го повлекла Халили подлабоко во морето.

„Тоа е животот. Наместо подобрa eгзистенција за еден млад тетовец, се случи трагедија. Енис велеше дека ќе оди таму, дека ќе работи, дека многу ќе се труди за да си обезбеди подобар живот“, раскажува Рамадани.

Тажната вест на родителите на Енис им ја јавил работодачот, угостителот од Утјеха, кој претходно алармирал дека загубил контакт со момчето.

Како што соопштија македонските власти кои ги добиле официјалните информации од властите на Црна Гора, првичниот увид утврдил дека се работи за давање, бидејќи нема траги на насилство.

Следни Објави

Предвиде четири страшни настани за 2022: Сè се оствари, само уште ова остана!

Францускиот пророк досега точно ги погоди најважните случувања во модерната историја Еден од најпознатите јасновидци на сите времиња, Французинот Мишел де Нострадамус, во своите визии не ја заобиколил ниту 2022 година. Славниот доктор кој подоцна станал астролог, со неверојатна прецизност во 16 век прогнозирал што ќе се случува по неговата […]