fbpx

Ова дете си ја уби мајката: Сите плачеле кога ја слушнале причината

Ученик во средно училиште во Тенеси ѝ пресудил на сопствената мајка откако таа му забрабила да користи телефон. Шон Вилис од градот Роки Топ почекал таа да заспие, го зел пиштолот од нејзиниот ормар и го однел во својата соба да го наполни со куршуми, за случајно да не ја разбуди.

Кога полицијата која ја алармирале соседите дошла на лице место, Вилис се предал без никаков отпор. Во станицата не зборувал премногу, но се дознало што се случило.

Неговата мајка во последно време била доста строга бидејќи сметала дека нејзиниот син попуштил во училиште бидејќи премногу го користи мобилниот. Се одлучила на радикален чекор, му го одзела телефонот и му го сокрила за да може да се фокусира на училишните обврски.

Дознавајќи што се случило, неговите другари од одделението не можеле да ги сокријат солзите. Помислата дека нивниот пријател вака неславно ќе заврши и дека веројатно уште долго нема да имаат можност да го видат, ги скршило. Исто така знаеле дека е зависен од телефон, но не можеле да поверуваат дека ќе оди толку далеку за да се освети.

Следни Објави

Едно нешто ќе ве замолам: Трогателно писмо на мајка

Драги мои деца! Ќе дојде ден кога повеќе нема да бидам на овој свет. Ќе оставам сè што сум стекнала, па и вас. Ќе остане многу позади мене, но едно нешто сакам да ве замолам. Не се расправајте за куќата што ја оставам, таа ќе остане и после вас и […]